Ons laatste nieuws en recensies

lees hier waar we geweest zijn of wat er nieuw(s) is

EXPLODE MUSIC  is prettig qua samenwerking. Tom is iemand die als geen ander weet wat er nodig is om datgeen wat hij kan tot een prachtig resultaat te laten komen.

Tom weet precies wat hij doet. Iedere keer als EXPLODE MUSIC op een van de evenementen staat waar ik draai, kijk ik mijn ogen uit en geniet ik oprecht van de fantastische lasershow!!!!

De lasers van EXPLODE MUSIC zijn absoluut een aanvulling waardoor het evenement een zoveel gavere en professionele uitstraling krijgt, welke eigentijds is!

EXPLODE MUSIC is zeker een bedrijf wat ik anderen aan zou raden, dit omdat zoals boven genoemd ik er een professioneel, maar vooral positief gevoel bij heb!

Groet DJ RICARDO MORENO

https://www.facebook.com/ricardomorenodj

 

Castle of Love, 22 en 23 september 2018 – RECAP!

Een heel weekend vol liefde: dat was http://www.castleoflove.nl en wij waren erbij!

RFI PYRO EVENTS, Ben Rohan – https://www.pyro-events.nl

 

 

Ik ken Tom en zijn bedrijf nu reeds meer dan 2 jaar. Ik heb hem leren kennen via een event waar we beiden leverancier zijn. En kortgeleden hebben we Tom en zijn lasers zelf ingehuurd. Tom is absoluut een vakman die het met liefde en passie doet, en weet wat hij doet.

Voor ons absoluut een blijvertje, en er gaan nog leuke dingen samen aankomen!

 

Tom Eevers, alias Tom-E stond vroeger bekend als dé DJ van Deurne en omstreken. Had je een feest, dan zorgde je dat Tom kwam draaien. Succes gegarandeerd! Al gauw werd zijn hobby zijn werk en werd het bedrijf EXPLODE MUSIC vastgelegd bij de kamer van koophandel.

Naast het draaien van muziek groeide ook de interesse naar lasers en het onbereikbare werd bereikbaar. En zo kwamen er steeds meer lasers en groeide hij met de techniek mee!

Inmiddels draait Tom niet meer zoveel, op een uitzondering na. Maar de lasers staan niet stil. De afgelopen 10 jaar heeft Tom meerdere festivals en feesten als laserjockey opgetreden, en met groot succes.

And so….the show continues!